megaminta.hu

Kosaram tartalma

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Megaminta.hu Kezdőlap Viszonteladóknak

Viszonteladóknak, Lakberendezőknek

Lakberendezők, belsőépítészek
Ha felkeltette érdeklődését festősablonjaink széles választéka és szeretné alkalmazni munkája során, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és tájékoztatjuk személyre szabott együttműködési lehetőségekről.
Amennyiben saját motívumot, mintát tervezne és szeretne kiviteleztetni, ebben is szívesen a segítségére leszünk, kérje árajánlatunkat az elképzelt mintára.

Viszonteladók
Cégünk a weboldalon található festősablonok tervezését és gyártását végzi, így egyenesen a gyártótól veheti meg ezeket a minőségi festősablonokat és válhat viszonteladóvá.
Amennyiben szeretne viszonteladónk lenni, kérjük e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot.

Intézmények
Ha intézményében szeretné alkalmazni az általunk gyártott sablonokat, és egyedi, sehol sem visszaköszönő dekorációt létrehozni, vegye fel velünk a kapcsolatot. Belsőépítészünk személyre szabott tanácsokkal segíti a választást és tervezést, kivitelezőink sokéves tapasztalattal, kitűnő referenciákkal, magas minőségben megvalósítják a terveket.

Feliratok, logók
Vállaljuk különböző reklámfeliratok lézeres kivágását is a sablonból, amit rengetegszer felhasználhat aztán iroda dekorációként, kiállításokon feliratozásra, és különböző reklámfelületekre is.
Két-három színből összeálló logók elkészítését is vállaljuk, árajánlatunkhoz kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.