megaminta.hu

Kosaram tartalma

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Megaminta.hu Kezdőlap Magunkról

Magunkról

 Megtisztelő számunkra, hogy bemutatkozhatunk Önnek. Cégünk 2004-ben alakult, mint építőipari vállalkozás, az elmúlt időszak alatt a piaci igényeknek megfelelően szélesítettük tevékenységi körünket, és nemrég elkezdtük ezeknek a különleges hangulatot varázsló, magas minőségű festősablonoknak, ú.n. stencileknek tervezését, gyártását és forgalmazását.  


Egyetlenegy sablon felhasználása végtelen sok lehetőséget rejt magába, tényleg csak a képzelet szabhat határt a megalkotható enteriőrök sokféleségének. Amíg még egy különleges tapéta is „szembejöhet” egy másik helyen, a stencilekkel előállított dekorációknál ennek a valószínűsége szinte egyenlő a nullával, mivel nem szab határt sem a tapéta esetében választható mondjuk 5-10 féle szín, hiszen itt több száz színt választhat egy mintához, illetve a minták elrendezése, kiosztása is rengeteg féleképpen  variálható. És akkor még nem is említettem hogy milyen egyszerűen alkothatunk hozzáillő ugyanolyan mintájú függönyt, párnát, asztali dekorációt, vagy éppen kanapét, és mindezt akár egyetlenegy sablonnal.


A sablonok mintáit felfesthetjük falra, hideg és meleg  burkolatra, kültérre és beltérre, ruhaneműre, használati tárgyra, világításra, bútorokra, autóra, egyszóval bárhová, csak a megfelelő festéket kell kiválasztani hozzá. A festék felhordása történhet sablonfestő ecsettel, mini festékhengerrel, sprayfestékkel, a kívánt hatás elérése szabja meg az alkalmazandó technikát. (Pontos használati utasítást lásd a technika menüpont alatt)


Stúdiónk fontosnak tartja, hogy az általunk gyártott és forgalmazott termékek, minél magasabb minőséget és választékot képviseljenek, emellett képesek legyenek követni a különböző lakberendezési stílusokat.
Az általunk gyártott és tervezett festősablonok széleskörű mintaválasztékban, és a legmagasabb minőségben találhatóak meg cégünknél, ez a fajta minőség és mennyiség egyedülálló a magyar piacon.
A sablonok anyaga a legprofesszionálisabb polietilén fólia, 0,25 mm vastagságú, tejszínű és enyhén átlátszó, mely szinte elnyűhetetlen, rengetegszer felhasználható, tisztítható, és a legaprólékosabb, legfinomabb mintáknak sem áll az útjába. A megtervezett mintákat lézervágó géppel vágjuk ki, így lesz mindig pontos, precíz a végeredmény.Lakberendezők, belsőépítészek
Ha felkeltette érdeklődését festősablonjaink széles választéka és szeretné alkalmazni munkája során, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és tájékoztatjuk személyre szabott együttműködési lehetőségekről.
Amennyiben saját motívumot, mintát tervezne és szeretne kiviteleztetni, ebben is szívesen a segítségére leszünk, kérje árajánlatunkat az elképzelt mintára.

Viszonteladók
Cégünk a weboldalon található festősablonok tervezését és gyártását végzi, így egyenesen a gyártótól veheti meg ezeket a minőségi festősablonokat és válhat viszonteladóvá.
Amennyiben szeretne viszonteladónk lenni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Intézmények
Ha intézményében szeretné alkalmazni az általunk gyártott sablonokat, és egyedi, sehol sem visszaköszönő dekorációt létrehozni, vegye fel velünk a kapcsolatot. Belsőépítészünk személyre szabott tanácsokkal segíti a választást és tervezést, kivitelezőink sokéves tapasztalattal, kitűnő referenciákkal, magas minőségben megvalósítják a terveket.

Feliratok, logók
Vállaljuk különböző reklámfeliratok lézeres kivágását is a sablonból, amit rengetegszer felhasználhat aztán iroda dekorációként, kiállításokon feliratozásra, és különböző reklámfelületekre is. Két-három színből összeálló logók elkészítését is vállaljuk, árajánlatunkhoz kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

MEGAMINTA

Lumensz Kft.